Премини към основното съдържание

Партньори

Булевард България е сайт, в който говорим за всичко важно, което се случва между нас и около нас, всичко което ни кара да стоим будни. Това е място за професионална журналистика, истински новини и гласове на свободни хора и независими автори.

Консултанти, София, България

Решения за по-ефективен бизнес! Над 15 години опит във внедряване на CRM, ERP, BI решения за бизнеса. Екипът на БЛ Консултинг е квалифициран и пълноценно може да ви съпътства в успешното ви онлайн присъствие. 

Корпоративна и PR фотография, София, България

Корпоративният и персоналният имидж се формират чрез публичния образ, с който се представяте пред вашите клиенти, партньори и в обществото. За да постигнете максимална ефективност, синтез и контрол върху своя имидж, се доверете на професионалистите в корпоративната и PR-фотография.

Издаваме Beauty Woman по начин, който да задоволи вашата нужда от информация.

Първият и най-голям портал за дентално здраве и орална хигиена.

Скейндор е висок клас испанска професионална козметика за лице и тяло. През своите над 50 години история марката става синоним на високо качество, иновация и най-нови технологии не само в Испания, където през последните няколко години държи първо място по продажби, но и в света.

ВАРИЕТЕТЕН ТЕАТЪР е единственият тематичен театър за този вид изкуство в България. Създаден е през 2020 година и вече има сериозни успехи в утвърждаването си като водеща театрална институция с няколко собствени спектакъла, предизвикали огромен зрителски интерес и с редица престижни награди, в това число и ИКАР 2022 година за иновативност.

За нас

НАСОКА e независима национална социологическа агенция за маркетингови, социални и електорални проучвания, създадена през 2020 г. Агенцията разполага със собствена платформа за онлайн проучвания.